Co. van de Yuanhang bio-Farmaceutisch Technologie, Ltd

Wij zijn Uw Vertrouwde bron voor Hoogte - kwaliteitssteroïden in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenPolypeptidehormonen

Peptide Hormonen Ipamorelin 5mg/Vial CAS: 170851-70-4 Bodybuilding

Certificaat
Van goede kwaliteit testosteron anabole steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit testosteron anabole steroïden voor verkoop
u brengt me altijd goed nieuws, zoals uw kerelsdienst. Cialis is goed, zette ik in de ROMP om. Ik ben nu werkelijk sexy.

—— Nauwe vallei (de V.S.)

Word Benzociane vanochtend, probeerde ik, grote verkleumd op mijn tong, weet ik het goed is. Kan niet wachten om mijn tweede orde met u te plaatsen.

—— Jose (het UK)

Ik ben nieuw indien dit gebied, liet uw geduld me in een nieuwe wereld. Het gevoel is groot. Ik zou van meer half afgewerkte olie van u, mijn vriend houden.

—— Michael (de V.S.)

Dank, kreeg ik het pakket yestoday en de test is goed. U op mijn volgende orde morgen zal betalen. Gelukkige zaken met u.

—— Kenny (het UK)

u bent ontzagwekkend. U kunt altijd het, mijn vriend echt maken.

—— Rabin (Zweden)

Ik ben online Chatten Nu

Peptide Hormonen Ipamorelin 5mg/Vial CAS: 170851-70-4 Bodybuilding

China Peptide Hormonen Ipamorelin 5mg/Vial CAS: 170851-70-4 Bodybuilding leverancier
Peptide Hormonen Ipamorelin 5mg/Vial CAS: 170851-70-4 Bodybuilding leverancier Peptide Hormonen Ipamorelin 5mg/Vial CAS: 170851-70-4 Bodybuilding leverancier

Grote Afbeelding :  Peptide Hormonen Ipamorelin 5mg/Vial CAS: 170851-70-4 Bodybuilding

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: YUANHANG
Certificering: USP, EP, KOSHER
Modelnummer: CAS: 170851-70-4

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: NEGOTIABLE
Verpakking Details: Veilig Packing
Levertijd: 1 week
Betalingscondities: T / T, , MoneyGram
Levering vermogen: 500KG/maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
CAS: CAS: 170851-70-4 apperance: Poeder
Land van Herkomst::: China Certificatie:: USP, KOSJER EP,
Levertijd::: Binnen Werkdag 3-5
Hoog licht:

protein peptide hormones

,

growth hormone peptides

Snel Detail

 

 

 

Productnaam: Ipamorelin

 

Eenheidsgrootte: 2 mg/vial, 5mg/vial

 

Eenheidshoeveelheid: 1 flesje

 

Alias: 696: PN: WO2004005342 PAGINA: 46 geëiste proteïne, Ipamorelin, NNC 26-0161

 

CAS: 170851-70-4

 

Formule: C38H49N9O5

 

Mw: 711,853

 

zuiverheid: 99%

 

Verschijning: Wit Gevriesdroogd Poeder

 

Rang: Farmaceutische Rang

 

 

Levering: Druk Koerier uit

 

Vervoerpakket: Vermomd en Veilig

 

Min. Orde: 10 flesjes

 

Productiecapaciteit: 10000vials/Month

 

Betalingsvoorwaarden: T/T, , Geldgram, Bitcoin

 

Is opslag Gevriesdroogde Ipamorelin stabiel bij kamertemperatuur 90 dagen, nochtans zou het in een diepvriezer onder -8C voor om het even welke lange periode van tijd moeten worden opgeslagen. Na het opnieuw samenstellen zou Ipamorelin bij temperaturen moeten worden gekoeld om 36 F. niet te overschrijden.

 

 

 

Beschrijving

 

 

Ipamorelin is een fascinerende nieuwe spier de bouwontdekking die heel wat aandacht in de bodybuilding wereld krijgt. Als peptide ghrp-6 (de groeihormoon dat hexapeptide vrijgeeft), is het synthetische peptide die krachtig de Groeihormoon vrijgevend eigenschappen heeft. En dit GH dat eigenschappen vrijgeeft is wat voor atleten en bodybuilders van belang is aangezien zij een enorm verschil in de hoeveelheid spier kunnen maken u kunt kweken en hoe u snel vet brandt.

 

Ipamorelin is een de groeihormoon vrijgevend peptide (GHRP) gelijkend op GHRP2 en GHRP6 die door Novo Nordisk werd ontwikkeld. Het is een pentapeptide uit 5 aminozuren wordt samengesteld die een significante versie van de groeihormoon van de voorafgaande slijmachtige klier, veroorzaakt en de dubbele werking van ook het onderdrukken van somatostatin, een peptide hormoon heeft dat de versie van de groeihormoon dat remt. De voordelen om Ipamorelin te gebruiken zijn verhoogd vet verlies, onderhoud van mager spierweefsel, verjonging en het versterken van verbindingen, bindweefsel en beenmassa, evenals andere anti het verouderen voordelen verbonden aan de behandeling van GH zoals betere huidtoon en haarkwaliteit. Het kan ook worden gebruikt om de lage niveaus van GH te verhogen wanneer de natuurlijke afscheiding van GH door misbruik op lange termijn van synthetisch GH is geremd.

 

Ipamorelin is het eerste de groeihormoon vrijgevend te ontwikkelen peptide zich die het unieke selectieve bezit van het bevorderen van slechts de versie van GH zonder ook beduidend stijgende cortisol, of prolactin heeft, zelfs bij dosissen meer dan 200 keer hoger dan een gemiddelde effectieve dosis. Het heeft geen effect op testosteron, van links, of FSH-niveaus en geen postcyclustherapie is nodig na het gebruiken van het. Het bevrijdt GH met een sterkte vergelijkbaar met GHRP6, maar zonder de bijbehorende bijwerkingen. Dit maakt tot ipamorelin een prachtige kandidaat voor onderzoek en waarschijnlijk veiligste peptide aan gebruik. In een klinische die studie op 48 volwassen mensen wordt uitgevoerd, zelfs werden de megadosissen 600mcg/kg aangetoond veilig om te zijn en werden goed getolereerd.

 

 

 

Inleiding

 

Ipamorelin is een penta-peptide hormoon (AIB-zijn-D-2-Nal-D-Phe-Lys-NH2), een de groeihormoon secretagogue en een kleine mimetic moleculeghrelin ontwikkeld door Novo Nordisk. Ipamorelin behoort tot de meest recente generatie van GHRPs en veroorzaakt significante versie van de groeihormoon. Gelijkaardig aan GHRP6 en GHRP2, onderdrukt het somatostatin en verhoogt de stimulatie en de versie van de Groeihormoon (GH) van voorafgaande slijmachtig. Momenteel, zijn er weinig klinische proeven die Ipamorelin impliceren, die eerst in de jaren '90. Somatotropes zijn de cellen werden bestudeerd die areresponsible voor producerend en releaseing GH.

 

Het Ipamorelin-de Groeihormoon dat Peptide Vergelijking Ipamorelin vrijgeeft is een 3de generatie GHRP achter GHRP6 en GHRP2. Ipamorelin heeft zeer gelijkaardige kenmerken van GHRP2: heeft lipogenic eigenschappen van ghrelin niet en bevordert geen honger. Ipamorelinhandelingen wanneer synergistically toegepast tijdens een de Groeihormoon dat de impuls van Hormoon(ghrh) vrijgeeft of wanneer het samen met een GHRH of een analogon zoals Sermorelin of Gewijzigde GRF 129 wordt beheerd (de groei factor vrijgeven, aminos 129 die). Het synergisme komt zowel wegens de afschaffing van somatostatin als het feit dat ipamorelin de versie van GH persomatotrope verhoogt, terwijl GHRH het aantal somatotropes bevrijdend GH verhoogt. Anderzijds, is Ipamorelin gelijkaardig aan GHRP6 omdat zij allebei GH bij een zeer gelijkaardige sterkte minus de bijwerkingen dat van GHRP6 bevrijden. Zowel veroorzaken GHRP6 als GHRP2 een versie en een anincrease in cortisol en prolactin niveaus, nochtans geeft Ipamorelin slechts selectief GHat vrij om het even welke dosis. Is de Ipamorelinshares gelijkaardige functionaliteit aan Hexarelin en vergeleken bij andere peptides, het een stabielere vorm van ghrelinand heeft langere halveringstijdperiodes van minstens twee lange uren en veroorzaakt opgewekt secundair effect door neuronen te maken om te worden.

 

 

 

Gevolgen

 

De gevolgen van iPamorelin zijn eenvoudig, om de natuurlijke productie van GH in het lichaam te verhogen. Het is de stijging van de productie van GH die de positieve voordelen veroorzaakt en de atleet daarna zou kunnen zijn uitvoert. De hogere niveaus van GH zullen het metabolisme verbeteren die daardoor het individu een grotere capaciteit geven om vet te branden of een geschikt vet niveau te handhaven wanneer het proberen te groeien. Wat nog belangrijker is, helpen de opgeheven niveaus van GH, vooral de stabiele opgeheven niveaus van GH met terugwinning misschien meer dan iets anders. Of wij ophopen of het snijden is in het terugwinningsstadium dat wij verbeteren. De terugwinning helpt ons nieuw mager weefsel bouwen en het helpt ons bestaand mager weefsel beschermen.

 

De meeste iPamorelingebruikers zouden ook moeten vinden de slaap dieper en efficiënter is. Vele gebruikers melden een betere stemming, die waarschijnlijk toe te schrijven aan het feit is dat zij meer uit hun rust krijgen. En zoals met om het even wat die de niveaus van GH in het lichaam verhoogt wij de anti-veroudert voordelen hebben. GH beïnvloedt bijna alle delen van het lichaam van spier aan de skeletachtige structuur, het zenuwstelsel, de huid en zelfs het haar. GH is vaak genoemd de fontein van de jeugdhormoon, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Wanneer wij snel onze jaren '30 onze natuurlijke de productiedalingen van GH bereiken en blijven dalen, en dientengevolge beginnen wij te verouderen. Als de niveaus van GH opgeheven blijven, terwijl wij niet kunnen verhinderen verouderend kunnen wij de gevolgen neer vertragen.

 

 

 

Functie

 

 

Ipamorelin, zoals andere peptides, komt als vorst - droog poeder dat zeer gevoelig is. U kunt het in de ijskast of bij kamertemperatuur opslaan alvorens opnieuw samen te stellen. Eens opnieuw samengesteld met bacteriostatisch water, moeten de flesjes in een koele droge plaats zoals uw ijskast worden opgeslagen. De insulinespuiten zijn de beste manier om het, gewoonlijk via onderhuidse injectie te beheren.

 

Natuurlijk, zal het gebruiken van iPamorelin met een GHRH zoals CJC zonder DAC de gebruiker de grootste verhoging van GH en igf-1 als werk van GHRP en van GHRH samen synergetically geven.

 

Het gemiddelde doseren voor Ipamorelin is keer dagelijks 200-300mcg twee tot drie. De twaalf wekencycli zijn vrij normaal en PCT zou zeer minimaal zijn - mini-PCT is fijn. Als prolactin de kwesties zich ooit voordoen, zijn er producten die helpen prolactin en oestrogeen-als symptomen verminderen. Deze omvatten aromataseinhibitors (Aromasin, Arimidex), en anti-prolactinhulp zoals Dostinex (Cabergoline)

 

 

 

Dosering en Gebruik

 

 

Ipamorelin, zoals andere peptides, komt als vorst - droog poeder dat zeer gevoelig is. U kunt het in de ijskast of bij kamertemperatuur opslaan alvorens opnieuw samen te stellen. Eens opnieuw samengesteld met bacteriostatisch water, moeten de flesjes in een koele droge plaats zoals uw ijskast worden opgeslagen. De insulinespuiten zijn de beste manier om het, gewoonlijk via onderhuidse injectie te beheren.

 

Natuurlijk, zal het gebruiken van iPamorelin met een GHRH zoals CJC zonder DAC de gebruiker de grootste verhoging van GH en igf-1 als werk van GHRP en van GHRH samen synergetically geven. Het gemiddelde doseren voor Ipamorelin is keer dagelijks 200-300mcg twee tot drie. De twaalf wekencycli zijn vrij normaal en PCT zou zeer minimaal zijn – mini-PCT is fijn. Als prolactin de kwesties zich ooit voordoen, zijn er producten die helpen prolactin en oestrogeen-als symptomen verminderen. Deze omvatten aromataseinhibitors (Aromasin, Arimidex, Letrozole), en anti-prolactinhulp zoals Dostinex (Cabergoline).

 

 

 

 

COA:

 

Moleculaire Formule C38H49N9O5 Molecuulgewicht 711.86
Specificaties
Verschijning Wit poeder
Verschijning van oplossing Transparant
Kleur van oplossing Kleurloos
PH Aanbieding
Specifieke Optische Omwenteling (c=0.5, 95%HAc) Aanbieding
Zuiverheid (door HPLC) ≥98.00%~99.90%
Totale Onzuiverheden (door HPLC) ≤2.00%~0.05%
Enige Onzuiverheid (door HPLC) ≤0.50%~0.08%
Watergehalte (Karl Fischer) ≤4.80%
Acetaatinhoud (door HPLC) ≤6.80%
Peptide Inhoud (door %N) ≥88.00%
Aminoacaid-Samenstelling ±10% van theoretisch
Analyse (door vochtvrije, azijn zuurvrij) 95.0%~105.0%
Oplosbaarheid Aanbieding
Opslag Normale opslag: 2-8ºC
Opslag op lange termijn: -20±5ºC
Paackage 2mg/Flesje

 

 

 

Peptide Hormonen Ipamorelin 5mg/Vial CAS: 170851-70-4 Bodybuilding

Contactgegevens
Yuanhang Bio-pharmaceutical Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Ida

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)