Co. van de Yuanhang bio-Farmaceutisch Technologie, Ltd

Wij zijn Uw Vertrouwde bron voor Hoogte - kwaliteitssteroïden in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDrostanolonesteroïden

De Acetaat van Methenolone van chemische productensteroïden (Primobolan) CAS: 434-05-9

Certificaat
Van goede kwaliteit testosteron anabole steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit testosteron anabole steroïden voor verkoop
u brengt me altijd goed nieuws, zoals uw kerelsdienst. Cialis is goed, zette ik in de ROMP om. Ik ben nu werkelijk sexy.

—— Nauwe vallei (de V.S.)

Word Benzociane vanochtend, probeerde ik, grote verkleumd op mijn tong, weet ik het goed is. Kan niet wachten om mijn tweede orde met u te plaatsen.

—— Jose (het UK)

Ik ben nieuw indien dit gebied, liet uw geduld me in een nieuwe wereld. Het gevoel is groot. Ik zou van meer half afgewerkte olie van u, mijn vriend houden.

—— Michael (de V.S.)

Dank, kreeg ik het pakket yestoday en de test is goed. U op mijn volgende orde morgen zal betalen. Gelukkige zaken met u.

—— Kenny (het UK)

u bent ontzagwekkend. U kunt altijd het, mijn vriend echt maken.

—— Rabin (Zweden)

Ik ben online Chatten Nu

De Acetaat van Methenolone van chemische productensteroïden (Primobolan) CAS: 434-05-9

China De Acetaat van Methenolone van chemische productensteroïden (Primobolan) CAS: 434-05-9 leverancier
De Acetaat van Methenolone van chemische productensteroïden (Primobolan) CAS: 434-05-9 leverancier De Acetaat van Methenolone van chemische productensteroïden (Primobolan) CAS: 434-05-9 leverancier

Grote Afbeelding :  De Acetaat van Methenolone van chemische productensteroïden (Primobolan) CAS: 434-05-9

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: YUANHANG
Certificering: USP, EP, KOSHER
Modelnummer: CAS: 434-05-9

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: NEGOTIABLE
Verpakking Details: Veilig Packing
Levertijd: 1 week
Betalingscondities: de Western Union, T/T, Moneygram
Levering vermogen: 500KG/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: witte Apperance::: Poeder
Land van Herkomst::: China Levertijd::: Binnen Werkdag 3-5
Certificatie:: USP, KOSJER EP, CAS: CAS: 434-05-9

Basisinformatie

 


Synoniemen: primobolone; 1 (5a) - androsten-1beta-methyl-17beta-ol-3-één Acetaat

Fabrikant: Het Blauwe Algemene begrip van Hongkong

CAS: 434-05-9
EINECS: 207-097-0
Analyse: 97%-102%
specifieke omwenteling °+59~°+50
smeltpunt: 144ºC~136 ºC
verlies bij het drogen: ≤0.5
residu op ontsteking ≤0.1
Moleculaire Formule: C22H32O3
Molecuulgewicht: 344.4877
Karakter: Wit kristallijn poeder.
Gebruik: farmaceutisch materieel, Steroid hormoon, Anabolin. Als mannelijk hormoon en anabole hormonen.

 

 

Beschrijving


Het Methenolone-hormoon werd eerst vrijgegeven in 1962 door Squibb in zowel de mondelinge Acetaat als injecteerbare Enanthate-vorm. De hormonale samenstellingen zowel droegen het de Nibal-naam, Nibal als Nibal-Depot, maar waren zeer kortstondige producten. In de medio-jaren '60 zou het reuze Duitse farmaceutische bedrijf Schering de rechten die op het Methenolone-hormoon verkrijgen het introduceren onder de Primobolan-naam. Vanaf toen, is Primobolan bekend voor het zijn Europese anabole steroïden geweest. Het is nooit vervaardigd in de V.S. sinds de Squibb-versies.

 

Een interessante nota betreffende de Methenolone-Acetaatsamenstelling, terwijl hoofdzakelijk mondelinge steroïden, Schering het als injecteerbaar in één keer vervaardigden. Nochtans, werd de injecteerbare versie beëindigd in 1993. Om het even welke injecteerbare Acetaatvorm zal strikt gevonden worden door ondergrondse laboratoria, maar zelfs dan zal het zeldzaam zijn. De meeste ondergrondse laboratoria die de Acetaatversie vervaardigen zullen dit in mondelinge vorm doen. Velen, echter, plakken eenvoudig de grote injecteerbare Depotversie.

 

Als mondelinge steroïden, is Primobolan één van de enige mondelinge steroïden die geen c17-Alpha- alkylated steroïden (van c17-Aa) is. Niet hebbend de standaardstructuur c17-Aa, betekent dit ook mondelinge Primobolan niet giftig aan de lever is. Nochtans, terwijl dit een bonus is, zullen de meesten mondelinge Primobolan om vrij milde of zelfs weeksteroïden vinden te zijn, in vergelijking met vele anderen in prestaties die capaciteit verbetert. De mensen zullen niet hetzelfde niveau van anabole activiteit in vergelijking met vele anabole steroïden ervaren. Maak geen fout, heeft Primobolan zijn plaats in een prestatiescapaciteit, maar de meeste mensen zullen de Depotversie om een betere vraag vinden te zijn. Zoals voor vrouwen, is deze milde aard voor een deel wat tot het een fantastische keus maakt.

 

Het Methenolone-hormoon draagt verscheidene trekken gelijkend op veel andere anabole steroïden. Dit hormoon zal

verbeter eiwitsynthese (aan een graad) en kan gematigde affect op stijgende rode bloedceltelling hebben. Nochtans, dragen de steroïden drie belangrijke trekken die het meer dan iets anders onderscheiden. Primobolan zal dramatisch stikstofbehoud verbeteren. Dit verzekert een katabole staat wordt vermeden en ook fantastisch voor de bouw van mager weefsel is. Nochtans, zoals vermeld zullen deze steroïden niet op heel wat grootte, dat in mening houden inpakken. Het hormoon is ook getoond om een uiterst sterke bindende affiniteit voor de androgen receptor te hebben. De sterke band aan de androgen receptor is verbonden met directe lipolysis. Meest alle anabole steroïden verbeteren het metabolische tarief, maar Primo aangezien het vaak gekend is schijnt om direct vet te steunen

 

 

Toepassing

 

De typische „veilige“ dosering voor mensen is 100-200mg per week, een niveau dat minstens wat merkbare spiergroei zou moeten veroorzaken. In Europese geneeskunde is het niet ongewoon voor Primobolan om veilig bij zulk een dosering voor lange perioden van tijd worden gebruikt.

Onder atleten, kunnen de mensen aan wekelijkse dosissen 200mg antwoorden maar de regelmatige gebruikers zullen veel hogere dosissen zoekend een sterker anabool effect vaak inspuiten. Het is niet ongewoon voor een bodybuilder om zo veel te nemen zoals 600 of 800mg per week, een waaier die eigenlijk vrij productief schijnt te zijn. Natuurlijk die kunnen de androgene bijwerkingen worden meer met zulk een bedrag worden uitgesproken, maar in de meeste instanties zou het nog moeten vrij verdraaglijk zijn.

 

De vrouwen antwoorden goed aan een dosering van 50-100mg per week, hoewel (zoals boven vermeld) gewoonlijk voorkeur zou moeten mondeling worden gegeven. Bovendien, verkiezen sommigen om het Depot of Oxandrolone van Winstrol te omvatten en een zeer verbeterd anabool effect te ontvangen.

Primobolan (methenoloneacetaat), alle dingen die gelijk, is een uitstekende mondelinge steroid drug zijn. In tegenstelling tot de meeste andere mondelinge steroïden, is Primobolan alkylated geen 17 en heeft de geen problemen van de levergiftigheid.

 

Primobolan is een goede basissamenstelling in een stapel en kan resultaten onder dat van nandrolone enkel lichtjes veroorzaken en in een scherpe stapel het best gebruikt. Omdat Primobolan doesn’t aromatiseert, is er geen gebruik voor Clomid of Nolvadex.

 

Het Primobolandepot is de injecteerbare versie van steroid methenolone. Het is dezelfde samenstelling zoals in Primobolan Orals (methenoloneacetaat), allebei geproduceerd door Schering. In deze injecteerbare versie, wordt een enanthateester toegevoegd aan de steroïden, die voor een langzame en geleidelijke versie van de plaats van injectie maken. Zijn lengte van activiteit zou zo vrij gelijkaardige enanthate zijn, met bloedniveaus blijven die die ongeveer twee weken worden opgeheven.

 

Methenolone zelf is een lang acteren anabool, met uiterst - lage androgene eigenschappen. Het is anabool effect is ook vrij mild, wordt zijn kracht overwogen om te zijn minder dan lichtjes DecaDurabolin (nandrolone decanoate) op een milligram voor milligrambasis. Om deze reden, wordt Primobolan het meest meestal gebruikt tijdens scherpe cycli wanneer een massaverhoging niet het belangrijkste doel is. Sommige atleten verkiezen milde anabool als „Primo“ met het ophopen van drugs zoals Dianabol, Anadrol te combineren, echter, vermoedelijk om de algemene androgen dosering te verminderen en ongemakkelijke bijwerkingen te minimaliseren. Wanneer het kiezen tussen Primobolan-versies, heeft injecteerbaar over mondeling de voorkeur, aangezien het rendabeler is.

 


Gebruik

 

Primobolan wordt gebruikt om spier te behandelen die ziekten bij wat S verspilt; nochtans, typisch slechts in mild S of waar een immune verhoging een voordeel is. Deze steroïden gaan niet op massa zoals deca inpakken en de meeste mensen zullen veel gebruik niet voor het in een het ophopen cyclus buiten het seizoen hebben. Wij kunnen, echter, een uitzondering voor wijfjes maken. De vrouwen zijn veel gevoeliger voor anabole steroïden en een weinig van milde anabole steroïden kan gaan een lange weg. Enkel zoals belangrijk, kijken de meeste vrouwen om geen 30lbs van gewicht 's nachts te bereiken. De kleine, gematigde verhogingen van gewicht kunnen vaak op hun omzetten. Houdend de milde aard in mening, de meeste mensen die deze steroïden voor een ware cyclus gebruiken buiten het seizoen zullen worden teleurgesteld.


Waar Primobolan echt is zal glanzen aangezien scherpe steroïden om lichaamsvet te verliezen, wij meer calorieën moeten branden dan verbruiken wij. Terwijl absoluut noodzakelijk, zet dit ook onze magere spiermassa op groot risico. In feite, zelfs als volkomen gepland vet verlies zal een dieet in wat mager verlies resulteren van het spierweefsel tenzij anabole protectant wordt toegepast. Zelfs met dergelijke bescherming kan wat weefselverlies voorkomen, wat u zou moeten vertellen hoe belangrijk kan zijn een anabole agent. De sleutel tot het succesvolle op dieet zijn verliest eenvoudig gewicht, maar het verliezen geen vet terwijl het beschermen van uw spiermassa; als deze einden niet worden ontmoet, is uw dieet niet succesvol geweest. Met een goed-gepland dieet, zal Primobolan u helpen dit doel bereiken. Het is ook getoond om sommige vrij aardige conditionerende gevolgen te hebben. Zij die Primo vaak gebruiken lijken harder en meer bepaald. Nochtans, zullen de meesten efficiënter de Depotversie om in de scherpe fase vinden te zijn, en dit omvat vrouwen.


Primobolan wordt ook goed gewaardeerd in atletische cirkels. Een gematigde verhoging in sterkte is zeer mogelijk met deze steroïden. De sterkte kan naar macht en snelheid, beide zeer belangrijke elementen aan succesvolle athleticism verwijzen. Nochtans, waar deze steroïden echt zijn in de bevordering van terugwinning nuttig zullen zijn. De spierduurzaamheid zal ook verbeterd worden en terwijl dergelijke trekken niet zo sterk zullen zijn aangezien zij met vele steroïden zijn, is om het even welke buil beter dan geen buil bij allen. Verder, aangezien het milde steroïden is, zal de atleet niet zich met massieve opbouw in grootte moeten ongerust maken. In wat S, kan heel wat toegevoegde grootte schadelijk aan prestaties zijn die de sport of de positie afhangt. In ander S, kan het heel wat ongewenste aandacht aan het individu brengen met het los krijgen van ogen.

 

 

Dosering


De Methenoloneacetaat is de injecteerbare versie van het steroid methenolonepoeder. De effectieve dosis van Primobolan (Methenolone-Acetaat) in het type van injectie is 200-300 mg wekelijks. Voor het geval dat u deze drug wilt nemen mondeling, is 50-150 mg in een dag de geleide maatregel. Voor mensen, is 50-100 mgs /day de nauwkeurige ook daadwerkelijke maatregel mondeling, terwijl voor vrouwen, 10-25 mgs /day de fijnste hoeveelheid is. Als u hen als injecties moet beheren, is de hoogste dosis de injectie voor van Primobolan (Methenolone-Acetaat) 350-600 mg/week voor mensen. De vrouwen moeten 100 mg-weekblad van dit medicijn gebruiken. Het Primobolan (Methenolone-Acetaat) injecteerbare actieve leven is tien-fortheen dichtbij dagen, terwijl het dynamische leven van deze geneeskunde in de vorm van pillen benaderende 4-6 uren is. De tijd van zijn het vinden is vier-vijf weken.

 

 

Onze Voordelen


1. Verpakking


Professionele verpakking met professionele materialen, en wij zullen cliënten verscheidene Verpakkingsmanier geven te kiezen nadat u me door mijn e-mail contacteert.


2. Kwaliteit


Ons bedrijf is een professionele belangrijke fabriek in China op farmaceutisch gebied, ach moet de partij steroid poeder getest door onze QC (kwaliteitscontrole) afdeling alvorens zij om worden toegestaan te verkopen.


3. Levering


Wij kunnen uw poeder binnen 48 uren na uw betaling inpakken, en het overeenkomstige beeld van het pakket van uw poeder zal naar u worden verzonden.


4. Prijs


De beste prijzen u zijn zeker om worden tevredengesteld, meer koopt u, de concurrerendere prijzen u krijgt.


5. Betaling


T/T, paypal, Geldgram, Bitcoin, Western Union.

 

 

COA:

 

Beschrijving Wit Poeder.
Tests Analysenorm Resultaten
Identificatie Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming
Verwante Substanties ≤2.0% 0,7%
Specifieke Omwenteling +55°~+58° +56.5°
Chromatografiezuiverheid Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming
Smeltpunt 139 ~ 145ºC 139~142ºC
Organische Vluchtige Onzuiverheden Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming
Verlies bij het Drogen ≤0.5% 0,15%
Residu op Ontsteking 0.2%max 0,06%
Analyse 98.0%min 99.18%
 

 

 

De Acetaat van Methenolone van chemische productensteroïden (Primobolan) CAS: 434-05-9

 

 

 

Contactgegevens
Yuanhang Bio-pharmaceutical Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Ida

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)