Co. van de Yuanhang bio-Farmaceutisch Technologie, Ltd

Wij zijn Uw Vertrouwde bron voor Hoogte - kwaliteitssteroïden in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productensemi gebeëindigde steroid vloeistof

Van de de grondstoffen Steroid Olie van CAS 100-51-6 van de de Injectie Benzyl Alcohol de BEDELAARS Farmaceutische Rang

Certificaat
Van goede kwaliteit testosteron anabole steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit testosteron anabole steroïden voor verkoop
u brengt me altijd goed nieuws, zoals uw kerelsdienst. Cialis is goed, zette ik in de ROMP om. Ik ben nu werkelijk sexy.

—— Nauwe vallei (de V.S.)

Word Benzociane vanochtend, probeerde ik, grote verkleumd op mijn tong, weet ik het goed is. Kan niet wachten om mijn tweede orde met u te plaatsen.

—— Jose (het UK)

Ik ben nieuw indien dit gebied, liet uw geduld me in een nieuwe wereld. Het gevoel is groot. Ik zou van meer half afgewerkte olie van u, mijn vriend houden.

—— Michael (de V.S.)

Dank, kreeg ik het pakket yestoday en de test is goed. U op mijn volgende orde morgen zal betalen. Gelukkige zaken met u.

—— Kenny (het UK)

u bent ontzagwekkend. U kunt altijd het, mijn vriend echt maken.

—— Rabin (Zweden)

Ik ben online Chatten Nu

Van de de grondstoffen Steroid Olie van CAS 100-51-6 van de de Injectie Benzyl Alcohol de BEDELAARS Farmaceutische Rang

China Van de de grondstoffen Steroid Olie van CAS 100-51-6 van de de Injectie Benzyl Alcohol de BEDELAARS Farmaceutische Rang leverancier
Van de de grondstoffen Steroid Olie van CAS 100-51-6 van de de Injectie Benzyl Alcohol de BEDELAARS Farmaceutische Rang leverancier Van de de grondstoffen Steroid Olie van CAS 100-51-6 van de de Injectie Benzyl Alcohol de BEDELAARS Farmaceutische Rang leverancier

Grote Afbeelding :  Van de de grondstoffen Steroid Olie van CAS 100-51-6 van de de Injectie Benzyl Alcohol de BEDELAARS Farmaceutische Rang

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: YUANHANG
Certificering: USP, EP, KOSHER
Modelnummer: CAS: 100-51-6

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: NEGOTIABLE
Verpakking Details: Veilig Packing
Levertijd: 1 week
Betalingscondities: T / T, , MoneyGram
Levering vermogen: 500KG/maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
apperance: Poeder land van oorsprong: China
Certificering: USP, EP, KOSHER Levertijd: Binnen Werkdag 3-5
CAS: CAS: 100-51-6
Hoog licht:

procaine hcl powder

,

raw powders steroids

Basisinformatie

 

 

Productnaam: Benzyl Alcohol
Alias: Benzoyl alcohol, Benzenecarbinol, Benzenemethanol, Phenylcarbinol, Phenylmethanol, Phenylmethyl-alcohol
CAS: 100-51-6
EINECS: 202-859-9
Moleculaire Formule: C7H8O
Molecuulgewicht: 108.14
Zuiverheid: 99%
Verschijning: Kleurloze transparante vloeistof
Rang: Farmaceutische Rang

 


Productomschrijving

 

Benzyl alcohol is een aromatische alcohol die de formule C 6 H 5 CH 2 OH hebben. Benzyl over het algemeen wordt afgekort zoals & quot; Miljard & quot; (verward niet met & quot; BZ & quot; voor benzoyl), zodat benzyl alcohol wordt vertegenwoordigd door BnOH. Benzyl alcohol is een kleurloze vloeistof met een milde aromatische geur. Het is een nuttig oplosmiddel toe te schrijven aan zijn polariteit, lage giftigheid en lage dampdruk. De benzyl alcohol werd gedeeltelijk opgelost in water (4 g/100 ml) en volledig mengbaar met ether en ether.


Benzyl alcohol wordt natuurlijk geproduceerd door vele die installaties, gewoonlijk in vruchten en thee worden gevonden. Vond ook een verscheidenheid van etherische oliën, met inbegrip van jasmijn, hyacint en ylang Lun. Het is ook één van de samenstellingen in bever worden gevonden die. Deze samenstelling wordt bijeengezocht uit het bevervoedsel.


Benzyl alcohol heeft bijna zelfde r.i zoals kwarts en wolvezels. Als het transparante kwartsvoorwerp in benzyl alcohol onderdompelde, is het bijna onzichtbaar. Dit wordt als methode van niet destructieve die identificatie van voorwerpen gebruikt door waar kwarts worden gemaakt (zie kristalschedel). Eveneens, is de witte die wol in benzyl alcohol wordt ondergedompeld bijna onzichtbaar en openbaart duidelijk verontreinigende stoffen zoals donkere en medullaire vezels en installatiekwestie
Benzyl alcohol is slechts een milde scherpe toxine, rat LD50 van 1,2 g/kg. Het is snel geoxydeerd, vervoegd die, en worden afgescheiden aan benzoëzuur in gezonde individuen aan glycine in de lever als hippuric zuur. De zeer hoge concentraties kunnen toxische effecten, met inbegrip van ademhalingsmislukking, vasodilatation, hypotensie, uitbarstingen en verlamming veroorzaken.


Benzyl alcohol is giftig aan pasgeborenen, wat met astmasyndroom wordt geassocieerd. Benzyl alcohol is gemeld aan de irritatie van de oorzakenhuid. Benzyl alcohol is streng giftig en irriterend aan ogen. Benzyl alcohol veroorzaakt hoornvliesnecrose. Benzyl alcohol wordt niet beschouwd als om een carcinogeen en geen gegevens kunnen voor teratogenic of reproductieve gevolgen worden gebruikt.

 

 

Producttoepassing

 

Benzyl alcohol wordt geproduceerd natuurlijk door vele installaties en in vruchten en theeën algemeen gevonden. Het wordt ook gevonden in een verscheidenheid van etherische oliën met inbegrip van jasmijn, hyacint, en kananga-olie. Het is ook één van de chemische die samenstellingen in castoreum worden gevonden. Deze samenstelling wordt verzameld van het voedsel van de beverinstallatie.


Benzyl alcohol heeft bijna dezelfde brekingsindex van kwarts en wolvezel. Als een duidelijk kwartsvoorwerp in benzyl alcohol wordt ondergedompeld, wordt het bijna onzichtbaar. Dit is als methode gebruikt niet-destructief te erkennen als een voorwerp van waar kwarts of niet wordt gemaakt (zie kristalschedel). Op dezelfde manier wordt de witte die wol in benzyl alcohol wordt ondergedompeld ook bijna onzichtbaar duidelijk openbarend verontreinigende stoffen zoals dark en medullated vezels en plantaardige kwestie.


Benzyl alcohol is een kleurloze vloeistof die een milde, prettige aromatische geur heeft. Het wordt ook genoemd een „aromatische alcohol,“ en als bewaarmiddel, als geuringrediënt, als actief ingrediënt in hoofdluizenbehandeling, en als oplosmiddel gebruikt, wat betekent eenvoudig dat het heeft gebruikt om andere ingrediënten op te lossen om een vlotte formule of een oplossing te maken.

 


Synthese

 

Benzyl alcohol kan als zalfbewaarmiddel, vezel dehydrerende, nylon en plastic film, pvc-stabilisator, fotografische ontwikkelaar, oplosmiddel van de celluloseacetaat, inkt, verf, verf, epoxyverf, kleurstof, caseïne, gelatine, schellak en tussenpersonen worden gebruikt om benzyl esters of ethers te produceren. Het kan ook in de voorbereiding van kruiden worden gebruikt en kunnen de aroma's (hoofdzakelijk vetzuur benzyl alcohol), als zeep, parfum, schoonheidsmiddelen en andere productenadditieven worden gebruikt.

 

Aangezien kwarts en wol de vezels een bijna gelijke r.i. hebben, kunnen zij worden gebruikt om hen te identificeren. Ook gebruikt als fixatief en verdunner in de theperfumeindustrie. De hydroxyl van benzyl alcohol is zeer levendig. Het kan met benzeen aan opbrengsdiphenylmethane reageren en met acrylonitrile aan vorm n-Benzylacrylamide (Ritter-reactie) reageren. Het kan ook met gehalogeneerde halogeniden en halogeenzuren aan vorm benzyl halogeniden reageren. Benzyl halogenide en benzyl alcohol zijn benzylated (benzyl) reagentia. Het kan als benzyl beschermende groep voor carboxylic zuren en alcoholische hydroxylgroepen worden gebruikt. De benzyl beschermende groep kan gemakkelijk door hydrogenering worden verwijderd. Bovendien kan benzyl alcohol gemakkelijk aan benzoëzuur door diverse oxyderende agenten worden geoxydeerd. Als het salpeterzuur wordt gebruikt, kan het aan aldehyden of zuren bij verschillende concentraties en bij verschillende temperaturen worden geoxydeerd.

 

Terwijl het nemen van penicillineinjectie, wordt benzyl alcohol altijd gebruikt aangezien een verdovingsmiddel om pijn in patiënten te verhinderen, in dit geval, de pijn niet te sterk zal zijn. De zo benzyl alcohol is ook genoemd geworden „pijnloos water“. Nochtans, zijn de gemeenschappelijke klinische bijwerkingen: heupziekte. Dit is omdat benzyl alcohol niet gemakkelijk door het lichaam wordt geabsorbeerd. Het zal in de injectieplaats lange tijd accumuleren en zal necrose van de omringende spieren veroorzaken. In strenge gevallen, kan het de beengroei beïnvloeden. In 2005, gaf opdracht de Staat Food and Drug Administration tot het gebruik van benzyl alcohol als oplosmiddel van de penicillineinjectie.

 


Gebruik

 

Benzyl alcohol wordt wijd gebruikt als oplosmiddel voor de dielectrophoretic aanpassing van nanowires, inkt, verven, lak en epoxyharsdeklagen en als voorloper aan een verscheidenheid van die esters in zepen, parfums en smaakstof worden gebruikt. Het is aangewend als een lokaal verdovingsmiddel dat de pijn verbonden aan lidocaine injectie vermindert. Het heeft diverse toepassingen in babyproducten, badproducten, zepen en de detergentia, oogmake-up, rouges, reinigende producten, maken omhoog producten evenals haar, spijker en huidzorgproducten.

 

 

COA

 


Productnaam
Benzyl alcohol Cas Nr.: 100-51-6
Punt Norm Resultaten
Residu op Ontsteking maximum 0,005% Pas
Niet Vluchtig residu maximum 0,05% Pas
Kleur 20 Hazen-Max. 10
Duidelijkheid van oplossing (1+30) Ontruim Pas
R.i. 1.538-1.541 1,540
Soortelijk gewicht 1.042-1.047 1,046
Dibenzylether 500ppm maximum  
Benzyldehyde maximum 0,1% 0,0252
Zuurheid (als Benzoëzuur) 0,10% (maximum) 0,05%
Chloride maximum 0,005% Pas

 

 

Van de de grondstoffen Steroid Olie van CAS 100-51-6 van de de Injectie Benzyl Alcohol de BEDELAARS Farmaceutische Rang

Contactgegevens
Yuanhang Bio-pharmaceutical Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Ida

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)