Co. van de Yuanhang bio-Farmaceutisch Technologie, Ltd

Wij zijn Uw Vertrouwde bron voor Hoogte - kwaliteitssteroïden in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productennandrolonesteroïden

Steroid Witte het Poederspier die van CAS 360-70-3 Nandrolone Steroïden verbeteren

Certificaat
Van goede kwaliteit testosteron anabole steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit testosteron anabole steroïden voor verkoop
u brengt me altijd goed nieuws, zoals uw kerelsdienst. Cialis is goed, zette ik in de ROMP om. Ik ben nu werkelijk sexy.

—— Nauwe vallei (de V.S.)

Word Benzociane vanochtend, probeerde ik, grote verkleumd op mijn tong, weet ik het goed is. Kan niet wachten om mijn tweede orde met u te plaatsen.

—— Jose (het UK)

Ik ben nieuw indien dit gebied, liet uw geduld me in een nieuwe wereld. Het gevoel is groot. Ik zou van meer half afgewerkte olie van u, mijn vriend houden.

—— Michael (de V.S.)

Dank, kreeg ik het pakket yestoday en de test is goed. U op mijn volgende orde morgen zal betalen. Gelukkige zaken met u.

—— Kenny (het UK)

u bent ontzagwekkend. U kunt altijd het, mijn vriend echt maken.

—— Rabin (Zweden)

Ik ben online Chatten Nu

Steroid Witte het Poederspier die van CAS 360-70-3 Nandrolone Steroïden verbeteren

China Steroid Witte het Poederspier die van CAS 360-70-3 Nandrolone Steroïden verbeteren leverancier
Steroid Witte het Poederspier die van CAS 360-70-3 Nandrolone Steroïden verbeteren leverancier Steroid Witte het Poederspier die van CAS 360-70-3 Nandrolone Steroïden verbeteren leverancier

Grote Afbeelding :  Steroid Witte het Poederspier die van CAS 360-70-3 Nandrolone Steroïden verbeteren

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: YUANHANG
Certificering: GMP, SGS , ISO 9001:2008 , KOSHER
Modelnummer: 360-70-3

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Vermomd pakket; Foliezak
Levertijd: Gewoonlijk binnen 7 het werkdagen
Betalingscondities: , MoneyGram, bankoverdracht, Bitcoin
Levering vermogen: 100 kg/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Nandrolone Decanoate Andere Naam: Nandrolone Deca
Functie: spier het bereiken EINECS: 206-639-3
MF: C28H44O3 mw: 428.65
Hoog licht:

deca bodybuilding supplements

,

rapid muscle growth steroids

 

Het ruwe Steroid Witte Poeder van Poedernandrolone DECA CAS 360-70-3 Nandrolone Decanoate voor Bodybuilding

 

 

Nandrolone Decanoate

Steroid Witte het Poederspier die van CAS 360-70-3 Nandrolone Steroïden verbeteren
 

 

Eigenschappen

 

Smeltpunt: 33-37°C

alpha- 32 º

opslagtemperaturen. 2-8°C

oplosbaarheids45% (w/v) aq hydroxypropyl-β-cyclodextrien 2: 0,8 mg/ml

vormpoeder

kleurenwit aan lichtgeel

InChIKey jkwkmoraxjqqsr-mopiktetsa-n

 
 

Veiligheidsinformatie

Symbool (GHS)

Steroid Witte het Poederspier die van CAS 360-70-3 Nandrolone Steroïden verbeteren

 

 

Ongeveer

 

In vroegere jaren, waren het testosteron en nandrolone enige farmaceutische injectables die beschikbaar aan bodybuilders en economisch allebei wijd - waren. De oestrogeencontrole bestond niet toen. Om deze reden, waren de lage aromatiserende eigenschappen van Deca toen vrij nuttig. Deca won daarom brede populariteit.

 

Gebruik na chirurgie voor chronische verspillende ziekte, ernstige ziekte, en zwakke dun, zwak, osteoporose, kinderdysplasie, aplastic bloedarmoede, enz.

 

Deca Durabolin (nandrolone) is dat deze samenstelling in termen van ongunstige bijwerkingen voor scalp en de huid vrij mild is.

 

Dit is omdat het alpha- reductase 5 enzym handelt om de kracht van nandrolone te verminderen, terwijl in tegenstelling veel andere anabole steroïden door dit enzym onaangetast zijn, en de kracht van het testosteron wordt eigenlijk verhoogd met het.

 

 

Nandrolone Decanoate en Terugwinning van Testosteronproductie.

 

Jammer genoeg, heeft het gebruik van Nandrolone Decanoate zeer algemeen de ongunstige bijwerking van zich het mengen in terugwinning van natuurlijke testosteronproductie na een steroid cyclus. De ongunstige bijwerking voor libido en/of erectiele functie is ook gemeenschappelijk, maar typisch slechts wanneer de dosering minstens 200-400 mg/week is of wanneer de drug alleen bij om het even welke effectieve dosis wordt gebruikt.

 

De problemen zijn slechter wanneer Nandrolone Decanoate niet met testosteron of wezenlijke dosissen meer androgene samenstellingen zoals trenbolone, Masteron, of Dianabol wordt gecombineerd. Er is brede individuele veranderlijkheid in reactie met betrekking tot bijwerkingen voor libido en erectiele functie. De depressie van stemming is ook mogelijk.

 

Om deze redenen adviseren wij tegen het gebruik van Deca Durabolin over het algemeen behalve waar de atleet weet reeds dat hij gezamenlijke hulp van de samenstelling kan ervaren, of hij wenst om te zien of zal dat het geval voor hem zijn en hij begrijpt de mogelijke ongunstige bijwerkingen. Ik verkies zo laag voor Deca-gebruik te zijn zoals voor zulk gezamenlijke problemen, en voor de meerderheid van de totale steroid dosering om van andere samenstellingen efficiënt is te zijn.

 

De lange halveringstijd van de drug resulteert in langzame ontruiming. Om deze reden, is Deca Durabolin ongeschikt aan korte cycli of waar drug het testen een mogelijkheid is. Ik beschouw ook als de drug een slechte keus voor vrouwen toe te schrijven aan zijn minstens zoals virilizing per milligram als de meeste andere anabole steroïden behalve testosteron en te lang nemen om te ontruimen als de bijwerkingen voorkomen.

 


Het recept van Nandrolonedecanoate voor injectie


1). Deca voor 5 gram 25 ml @ 200 mg/ml

5 grampoeder
16.25ml sesamolie
1.25ml BEDELAARS 5%
3.75ml BB 15%

5 grampoeder
18.75ml sesamolie
1.25ml BEDELAARS 5%
1.25ml BB 5%

 

2). Deca voor 10 gram 50 ml @ 200 mg/ml

10 grampoeder
32,50 van de sesamml olie
2.5ml BEDELAARS 5%
7.50ml BB 15%

10 grampoeder
37,5 van de sesamml olie
2.5ml BEDELAARS 5%
2.5ml BB 5%

 

 

Gebruik

 

Gebruik in Sporten
Zo hoe chemisch helpt Deca Durabolin uw lichaam? Goed, als een paar andere anabole steroïden daar, verbetert deze drug de eiwitsynthese van uw lichaam en bevordert igf-1 output. _daarnaast, het helpen in ver*bieden glucocorticoid hormoon. Het resultaat van dit is verhoogd stikstofbehoud in de spieren, sterkere en grotere spieren, en verhoogde energie. Aangezien het spierweefsel ongeveer 16%-stikstof en van Deca Durabolin hulp in de extra spiergroei is, zult u zeker hebben te zijn dat uw dieet genoeg proteïne daarin heeft om stikstofniveaus of risicospier het verspillen te herstellen.

 

Hoe is Deca verschillend Durabolin dan andere anabole steroïden? Er zijn twee manieren dat Deca Durabolin verschillend is. Het eerste ding is dat Deca Durabolin been minerale inhoud zal verhogen. Het tweede ding is dat Deca Durabolin de collageensynthese in het lichaam zal verbeteren. Deze trekken verzekeren betere gezamenlijke hulp onder atleten, evenals verbeterend rode bloedceltellingen.

 

Gebruik buiten Sporten
Een extra voordeel van Deca Durabolin is dat het als uitstekende anabole steroïden voor hen wordt gezien die aan spier lijden die ziekten verspillen. Verbeterend moeheid en geriatrische zwakheid, is Deca Durabolin ook gebruikt positief voor bloedarmoede. Groot voor zij die brandwonden, zij hebben ervaren die borstkanker hebben gehad, en zij die zweren hebben, Deca Durabolin leveren voordelen voor het lichaam buiten bodybuilding en atletische competities op. Dit wordt vooral gezien in de capaciteit van Deca Durabolin om osteoporose door stijgende been minerale inhoud en collageensynthese te behandelen. Aangezien u zou kunnen verwachten, heeft Deca Durabolin ook gebruik in het helpen van die met HIV gezien. Tot slot heeft men zelfs voorgesteld dat Deca Durabolin voor het kan worden gebruikt is positieve anti-veroudert kwaliteiten.

 

 

Steroid Witte het Poederspier die van CAS 360-70-3 Nandrolone Steroïden verbeteren

 


De Dosering van deca Durabolin

 

Deca Durabolin is voor injectie in een spier, zoals hoger been, hoger wapen, of billen, gewoonlijk wordt gegeven door een beroepsbeoefenaar in het ziekenhuis of kliniek het plaatsen, zou altijd door een arts of een opgeleide verpleegster moeten worden beheerd,

 

Sommige atleten voegen Bromocriptine of Cabergoline aan een cyclus van Deca Durabolin voor het vermijden van een marginale vermindering van het niveau van natuurlijk-produceert testosteron toe. Nandrolone Decanoate wordt over het algemeen gestapeld met testosteron cypionate, testosteronpropionaat, testosteronopschorting, Anadrol, Dianabol, testosteron enanthate, en Sustanon 250.

 

Nandrolone Decanoate als één van de producten, wordt hoogst geadviseerd om estrogenic bijwerkingen te verhinderen en de natuurlijke productie van testosteron te herstellen. Het gebruik van Proviron of Nolvadex aan het eind of tegen het eind van het steroid cyclus impliceren.

 

Voor mannelijke atleten, is de geadviseerde dosering 2mg per pond lichaamsgewicht, of 250-500mg per week 8-12 weken. Voor vrouwelijke atleten, is 50-150mg per week 4-7 weken. Sommige atleten en bodybuilders maken gebruik van Deca in lage dosissen bij 200mg per week of zo hoog zoals 400mg per week.

 
 

Wij leveren ook

 
Mondelinge Producten Oxandrolone (Anavar) Stanozolol (Winstrol)
Oxymetholone (Anadrol) Dianabol (Methandrostenolone)
Testosteron Testbasis 17-methyltestostero (methyltestosterone)
Test Enanthate terone 17α-methyl-Testos
Testacetaat Mondelinge turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
Testpropionaat
(Test Phenylpropionate)
Turinabol (Chloroterone-Acetaat, Clostebol-Acetaat)
Test Isocaproate Hexadrone
Test Decanoate Mesterolone (Proviron)
Test Undecanoate Test Cypionate
1-testosteron Test Sustanon 250
1-testosteron Cypionate  
Nandrolone Nandrolone Nandrolone Undecanoate
Nandrolonepropionaat Nandrolone Cypiontate
Nandrolone Decanoate (DECA) Stanolone (DHT)
Nandrolone Phenypropionate  
Mestanolone  
Boldenone Boldenonebasis  
Boldenonepropionaat  
Boldenone (Equipoise) Undecylenate  
Boldenone cypiontate  
Boldenoneacetaat  
Trenbolone Trenbolonebasis  
Trenboloneacetaat (Finaplix)  
Trenbolone enanthate (Parabolan)  
Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl  
Ti-bolone  
Methylstenbolone  
Methenolone Drostanolonepropionaat (Masteron p)  
Methenolone Enanthate Methenoloneacetaat
DH EA DHEA (Dehydroepiandrosterone) Epiandrosterone
1-DHEA Epiandrosteroneacetaat
4-DHEA  
7-Keto-DH EA  
   
Anderen Methyldienedione 2, 4-dinitrofenol
Trendione/Trenavar Dustasteride
6-OXO Des onide
11-OXO Triamcinolone
Epistane/Methylepitiostanol Finasteride
Androstatrienedione Cytomel, T3
  L-Thyroxine, T4
  Rimonabant
  L-Carnitine
Geslachtsversterker Flibanserin Acetildenafil (Hongdenafil)
De CIA lis (Tadalafil) Yohimbinehcl
Via gra (Silde nafil) Vardenafil (Le vitra) Dapoxetine
  Macauittreksel
Pijnmoordenaar Benzocaine/Benzocaine-hcl Tetracaine/Tetracaine-HCL
Procaine/Procaine Hcl Bupivacaine/Bupivacaine HCL
Lidocaine HCL Articaine/Articaine hcl
Anti-oestrogeen Tamoxifencitraat (Nolvadex) Anastrozole (Arimidex)
Clomiphenecitraat (Clomid) Letrazole (Femara/voor mestane)
Exe mestane (Aromasin)  
Geneesmiddelen Phenacetin Raloxifenehcl
Dapoxetine Theofylline
Het Fosfaat van het Dexamethasonenatrium Furazabol THP
Paracetamol Atorvastatincalcium
Pregabalin Lorcaserin
  Carbergoline
Veilige Organische Oplosmiddelen Gamma-Butyrolactones (GBLsolvents) Benzyl Alcohol (BEDELAARS)
1,4-Butanediol (BDO) Benzyl benzoate (BB)
Ethyloleaat (EO) Guaiacol
De Olie van het druivenzaad (GSO) Polyethyleenglycol (PIN)
  Polysorbate 80
H G H&Peptides HGH 176-191 2mg/vial Ipamorelin 2mg/vial
MGF PINmgf Hexarelin 2mg/vial
Cjc-1295/met DAC Sermorelin 2mg/vial
PT-141 10mg/vial Selank 5mg/vial
MT-1 MT-2 10mg/vial Follistatin 344
Ghrp-2 5mg/vial & 10mg/vial Follistatin 315
Ghrp-6 5mg/vial & 10mg/vial Eptifibatide
SARMs Aicar Mk-2866/Ostarine/Enobosarm
Andarine/S4 Rad-140
Andarine/gtx-007 SR9011
GW-501516 (cardarine) SR9009
Lgd-4033 Sunifiram
Mk-677/Ibutamoren/Nutrobal YK11

 

Contactgegevens
Yuanhang Bio-pharmaceutical Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Tonny

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)